Menu

Din pasiunea pentru Fashion pe care am dezvoltat-o de-a lungul celor 12 ani de activitate, creand rochiile de mireasa Best Bride in atelierul propriu din Bucuresti, strada Drobeta,nr.2, am pus si bazele unui proiect special “Fashion Loft”  cu ajutorul echipei  Best Bride.

Cream in atelier nostru colectii noi in fiecare luna, tinute elegante, casual ,tinute office sau de zi cu zi care satisfac cele mai diverse gusturi ,pastrand aceleasi standarde cu care am obisnuit si miresele de-a lungul activitatii noastre.La aceste colectii, pentru a intregi tinuta, va oferim si colectia de incaltaminte din piele naturala Made In Romania.

Piesele vestimentare prezentate, sunt prezentate si verificate cu cea mai mare atentie la detalii si calitate,iar in toate sectiunile site-ului veti gasi o mare diversitate de stiluri si modele disponibile pentru livrare in cel mai scurt timp posibil,pentru ca tinutele sa poata fi purtate in momentele potrivite.

Rasfoind paginile www.fashionloft.ro veti descoperi produse de sezon de la paltoane ,trench-uri la rochii elegante si tinute smart casual pentru tineri,iar cu cea mai mare dragoste am lucrat la tinutele mama-fiica.

X